SLUTTE Å BLOGGE?

..Og jeg som lovde meg selv at jeg aldri skulle bli en av de bloggerne som plutselig kunne oppdatere dårligere noen dager, og så love gang på gang å bli bedre uten å klare det. Nå har jeg jo kommet dit selv! Det må ta en slutt nå. Det har jo til og med dukket opp flere spørsmål enn noen gang om jeg skal slutte å blogge på grunn av dårligere oppdateringer, og det er jo ikke noe jeg liker å se. Det betyr jo at noen faktisk tenker at det er en sjanse for at jeg skal slutte å blogge, og det skal jeg virkelig ikke. Jeg følger meg ikke på langt nær ferdig med bloggingen, og er kjempemotivert og spent på tiden fremover med bloggen.

Hva skal man si? Jeg tror ikke jeg helt har klart å se hvor travel hverdagen er blitt før nå. Og ikke minst det faktum at guttene blir eldre og eldre, og krever mer av oss på så og si alle plan. Klart merket vi forskjell da vi gikk fra ett til to barn også, men det er nå det virkelig begynner å bli travelt! Noah følges opp på en annen måte nå enn da han var en baby. Det samme gjelder selvfølgelig også Leo, men siden de er på forskjellig alder, så krever de også forskjellige ting.

Da Leo (og Noah) var yngre og de sovnet om kvelden, så kunne jeg sette meg med bloggen og jobbe i flere timer med den. Når de sovner om kvelden nå, så våkner gjerne begge to et par ganger i løpet av kvelden, jeg er nødt til å jobbe med skolearbeid, ta igjen husarbeid, og Fredrik jobber også noen kvelder overtid. De sov også på dagtid da de var yngre, og jeg hadde muligheten til å hente meg litt inn igjen med bloggen i løpet av den tiden også. Det gjør de jo ikke lenger (Noah sover kanskje litt når han er i barnehagen, men ikke på fridager) og jeg jobber minst dobbelt så mye med alt som skjer bak bloggen enn det som kommer ut i form av ferdige blogginnlegg og bilder. Poenget er rett og slett at det alltid er et eller annet som skulle ha vært gjort, og at det ikke var sånn i slike stor grad tidligere, og at barna alltid vil komme først.

Det var veldig mye enklere å være en flink blogger da jeg hadde ett barn, rimelig enkelt også da jeg fikk to og kun hadde guttene og bloggen å konsentrere meg om. Og det er mye vanskeligere nå som jeg har to barn, skole, rett og slett en veldig full timeplan..

Men det betyr ikke at jeg må velge mellom barna, skolen eller bloggen. Barna vil alltid komme først, det er den største selvfølgelighet for meg♥ Men blogg er utvilsomt mye mer jobb enn de fleste kanskje tror. Jeg var en skikkelig bloggleser før jeg startet å blogge selv, og tenkte at det måtte være deilig å «få betalt for å sitte på ræva» skrive et par setninger, og ta noen bilder. Som alle andre ting, så er de færreste ting akkurat som man tror, og dette var absolutt en av dem for min del. Jeg ante virkelig ikke hva jeg snakket om. Jeg kommer aldri til å påstå at dette er verdens mest krevende jobb, for det er det definitivt ikke (og jeg skjønner meg aldri på de bloggerne som oppriktig mener det) men i kombinasjon med alt annet i livet mitt er det absolutt mer enn nok jobb, altså.

Poenget er bare at det å drive en blogg og i tillegg være tobarnsmamma, gå på videregående, være en kjæreste/samboer, ha tid til venner og ikke minst trene – ikke alltid er verdens letteste oppgave. Men det betyr jo ikke at jeg ikke skal klare det bedre nå fremover.

Ønsker dere en kjempefin kveld videre! Gjerne klikk på “liker”-knappen under om du er glad jeg ikke skal slutte å blogge ♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg