SVAR PÅ SPØRSMÅL OM FORHOLDET VÅRT!

Hei alle sammen! ♥

Vi har hatt en så fin lørdag i dag, jeg håper virkelig dere har hatt det samme.

De siste månedene hvor jeg har vokst mye på Snapchat har det med jevnt mellomrom kommet inn mye spørsmål om Fredrik og meg, og vårt forhold. Disse har jeg samlet opp og så tenkte jeg å svare på noen av de mest aktuelle nå! Tror faktisk det er flere spørsmål her som jeg aldri har svart på tidligere også, så tenkte det kunne være gøy for dere som har fulgt meg i lang tid også, minst like mye som nye følgere.

Håper dere liker svarene! Jeg gleder meg masse til morsdag i morgen, så resten av kvelden skal jeg bare nyte med familien min, søstrene mine som har kommet på besøk, og omsider Fredrik når han kommer hjem fra lørdagsjobbingen. Fortsatt god helg!

Har Fredrik planer om videre utdanning? – Vet ikke, han har fagbrev og jobb så det er ikke noe han har tenkt så mye på tror jeg. Dersom han en dag kommer til meg og ønsker å ta videre utdannelse vil jeg selvsagt støtte han i det, på samme måte som han støtter meg.

Skal dere gifte dere snart? – Det har jeg svart på i DETTE blogginnlegget (direktelink)

Er han veldig mye høyere enn deg? Ser veldig slik ut på bilder av dere. – Ja, Fredrik er nesten 1.90 høy og jeg er bare 1.60. så det er en ganske tydelig høydeforskjell der, ja. Haha!

Hvorfor går det rykter om at dere har et veldig av-og på forhold? – Antakeligvis fordi jeg valgte å være åpen om det på bloggen da vi hadde vanskelige perioder i forholdet vårt. Folk husker ofte det negative best, og da blir det fort sånn dessverre. De fleste satte ekstremt stor pris på at jeg skrev om både parterapi og hvilke tanker jeg gjorde meg i de periodene, mens de færreste kritiserte meg for det faktisk – men i ettertid har det for noen blitt sånn jeg er husket, og det synes jeg jo egentlig er ganske synd. Vi har for øvrig gjort det slutt to ganger i løpet av nå 7 år sammen, ideelt sett ville jeg ønsket meg at vi aldri hadde slått opp noen av gangene (åpenbart, siden vi fremdeles er sammen) men jeg har akseptert det og orker ikke sitte å dvele over fortiden.

Hvem er eldst av dere to? – Fredrik er ett år eldre enn meg.

Hvordan har dere det sammen nå? – Egentlig ganske bra! Vi skulle selvsagt hatt mer fokus til å være oss to, men vi vet også at barna bare er små en gang og at om noen år da barna er større vil vi kunne ha masse tid til å være oss to. Ikke minst vil vi fremdeles være nokså unge.. Det er jo en av fordelene med å få barn tidlig. Eldstemann er snart 5 og da er jeg fremdeles 21, ganske sprøtt å tenke på nå som de vokser til♥

Hva krangler dere mest om? – Husarbeid, ellers små ting som kan utvikle seg til å bli ganske store fordi man er trøtt og sliten som småbarnsforeldre. Tror vi er ganske normale sånn sett.

Drar dere ofte på date og finner på ting sammen? – Nei, absolutt ikke.

Er du og Fredrik like, og tror du det er derfor dere har holdt sammen? – Nei, vi er ikke like. Vi har vel egentlig bare max et par felles interesser. Fredrik er veldig konfliktsky, og har en sånn fin ro over seg som jeg definitivt ikke har, han foretrekker å være hjemme (han er ekstremt hjemmekjær) og elsker rutiner, legge seg tidlig osv. Jeg er overhode ikke konfliktsky, elsker å være ute og finne på ting hele dagen om jeg kan – både med og uten barn, er ikke spesielt glad i rutiner (er tidenes b-menneske) og vil helst at det skal skje noe nytt hele tiden. I tillegg har vi ulik smak når det gjelder både musikk, interiør, ja, det meste egentlig. Så jeg tror man kan si at vi er et godt eksempel på at motsetninger tiltrekker hverandre, for vi er ganske motsatt av hverandre.

Hva er ditt favoritt gjesteinnlegget av de som Fredrik har skrevet på bloggen din hittil? – Elsker spørsmålet! Tror kanskje DETTE og DETTE.

Hva jobber Fredrik med? – Han jobber i butikk, og har fagbrev innen salgsfaget. Det tok han fra barna var typ nyfødte og frem til 2017, så utrolig stolt av han for hvordan han sto på med utdannelse samtidig som at vi fikk to barn.

Hvem av dere tjener best? – Jeg.

Hvordan ble dere kjent? – Vi ble kjent i 2012 gjennom min kusine, som også er fra Larvik. De gikk i samme klasse sammen på ungdomsskolen, og vi ble kjent da han sendte melding fra hennes Facebookkonto og til meg som tilfeldigvis var pålogget akkurat der og da. Tenk på det: Hadde jeg ikke vært pålogget akkurat da, og dukket opp som en av de som var online – ville jeg mest sannsynlig aldri kjent Fredrik. Og da hadde plutselig resten av livet mitt sett helt annerledes ut, også.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg