TANKER ANGÅENDE ALT SOM SKJER FOR TIDEN!

Hei dere, og riktig god lørdagskveld! I kveldens blogginnlegg tenkte jeg å dele noen egne tanker med dere fra den siste tiden som har med alt som skjer om dagen å gjøre.

❤️ For en fin dag vi har hatt i dag med Leo sin bursdag og selskap med venner og familie. Han fikk så mye fint i gave også! Litt klær, penger, fine leker og annet. Vi spiste gode kaker, og Leo var så fornøyd. Noah også! Tusen takk til alle i familien som bidro til å gjøre dagen til Leo så utrolig fin, jeg er så takknemlig for det fine nettverket vi har rundt oss og alle menneskene vi og barna har i livene våre.

❤️ Jeg er SÅ lei av å være syk. Ja, nå måtte jeg bare si det. Jeg er på åttende (!!!) dagen med ganske ille sykdom nå og har derfor ikke vært på skolen hele denne uken. Jeg lengter virkelig tilbake til skolen, synes det er skikkelig tungt å måtte være hjemme. Skulle ønske jeg var såpass i form at jeg kunne klare å holde ut noen timer på skolen, men i mellomtiden får jeg trøste meg med at jeg har time på sykehuset i starten av neste uke og at jeg forhåpentligvis vil bli frisk snart. Dette er så tungt for meg, å være så syk unner jeg virkelig ingen. Føler meg som en belastning for de rundt meg, noe jeg vet at jeg egentlig ikke er, men det er likevel vondt å føle det nå som jeg nesten bare er sengeliggende. En liten utblåsning der altså, beklager på forhånd om jeg sutrer og klager litt.

❤️ Dere aner ikke hvilken lettelse det var at barnerommet omsider ble (så og si) ferdig denne uken. Det gjenstår selvfølgelig litt, men det er mest finjusteringer, henge opp et par knagger og sortere/rydde i klær og så videre – som jeg har nevnt allerede! Så da begynner jo neste prosjekt: Ordne det nye soverommet til Fredrik og meg. Har ikke en gang begynt og aner ikke hvor jeg skal begynne for der inne er det rett og slett kaos. Haha, hjelp.. Skulle så inderlig ønske jeg var et naturlig ordensmenneske for det er jeg mildt sagt ikke 😂

❤️ Finnes det noe bedre enn å fylle opp kjøleskapet (og kjøkkenskapene) med masse god mat? Jeg elsker faktisk å handle mat, mer enn jeg elsker å handle inn klær/interiør/you name it. Jeg elsker å gå på matbutikken alene og handle inn til barna og det vi trenger hjemme av mat: Vet ikke eksakt hvorfor, men synes bare det hele er så ufattelig koselig. Å kjøpe inn og planlegge hva barna skal spise og sørge for at de får i seg riktige næringsstoffer og ikke minst spiser sunt, er så utrolig viktig for meg. Tror også det kan ha litt med hvor takknemlig jeg er for at jeg kan gjøre nettopp det, når jeg vet hvor mange barn som finnes der ute som aldri får oppleve et fullt kjøleskap. Jeg vet det er klisje og alt det der, men det er en av flere ting jeg tenker over ofte som sikkert ubevisst får meg til å sette ting mer i perspektiv.

❤️ Jeg elsker bloggingen og skrivingen, bare det å kunne være kreativ og lage innhold på sosiale medier. Men det er helt vilt hvor kynisk en del av denne bransjen er. Det gjør meg rett og slett uvel noen ganger. Jeg har flere ganger vært både tydelig og ærlig med dere om at jeg er ganske kresen når det kommer til samarbeidspartnere, og at jeg ikke reklamerer for noe jeg ikke kan stå inne for. Jeg fikk et nytt, idiotisk tilbud forrige uke om å reklamere for fillers (!) for en ganske grei sum med penger. Jeg svarte dem tilbake at det kunne faktisk ikke falt meg inn å reklamere for det, og at jeg håpet at de ikke kom i kontakt med noen som ville markedsføre dette. Jeg er så glad for at jeg ikke er et menneske som lar penger gå foran alt annet (som for eksempel sunn fornuft) og at jeg alltid har valgt å kun takke ja til de tingene jeg faktisk bruker og/eller liker selv, slik at jeg alltid kan stå inne for all reklame jeg publiserer i mine sosiale medier. Og for ordens skyld: Det er ikke det at jeg ikke tror at det finnes mennesker der ute som bruker og/eller liker fillers og botox, det er bare det at jeg finner det vanvittig uetisk å skulle markedsføre det som noe bra og nyttig. Nå måtte jeg bare si noe om det, merket jeg!

❤️ Jeg tror ikke dere aner hvor herlig jeg synes det er å se alle nye vegetar- og veganske produkter som er kommet ut i butikkhyllene i det siste! Det siste jeg fikk med meg nå var Mcdonalds lanserer veganske nuggets laget av grønnsaker, kikerter og potet. Jeg har testet ut så mange av produktnyhetene og er skikkelig positivt overrasket over hvor mye godt som har kommet på markedet! Noen velger å kalle det en mattrend, jeg velger å kalle det et samfunn i utvikling. Mcdonalds har forresten allerede en vegansk burger på menyen som forresten er skikkelig god – men jeg tror det er lite som topper Max-burgerkjeden sine veganske nuggets. Det må dere faktisk smake! Søstera mi har blitt vegetarianer nå også, så jeg har prøvd å dele noen gode oppskrifter med henne og lager alltid mye god vegetarmat til henne når hun kommer på besøk. Noe av det koseligste jeg vet om, spesielt når hun liker alt jeg lager. Haha!

Håper dere har hatt en strålende helg hittil, vi snakkes mer i morgen!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg