UKENS SPØRSMÅL: BRUDD IGJEN, VENNER OG TRENING

God (sen) kveld alle sammen! Er helt kjørt etter dagen som startet 06:00 for meg, så lagde en enkel middag til guttene i dag og bestilte rett og slett take-away til Fredrik og meg nå i kveld.. Litt dårlig samvittighet, men skal ikke være så alt for streng med meg selv merker jeg.

Jeg har svart på denne (og forrige) ukens spørsmål i dag, det går plutselig litt tid mellom hvert slikt blogginnlegg nå – men siden jeg vet at mange av dere liker disse blogginnleggene så godt så kjører jeg på med det nå. Nå skal jeg straks sette meg med lekser og så omsider komme meg i seng, så gleder jeg meg til å oppdatere dere litt mer i morgen!

Hvor lenge er det siden du sluttet å spise kjøtt? – Det nærmer seg faktisk 2 år nå! Livet uten kjøtt er så bra. Bedre samvittighet, bedre helse, føler meg så mye lettere i kroppen enn da jeg spiste kjøtt. Men jeg elsket kjøtt altså, og det gjør jeg nok fortsatt – jeg sluttet ikke å spise kjøtt (og en rekke andre animalske produkter) fordi jeg ikke liker det, men fordi det ikke er verdt det for meg når det koster dyrene, planeten og miljøet vårt så mye som det gjør. Jeg respekterer at andre velger å spise kjøtt, og heier på alle som prøver å kutte ned eller ha en fast kjøttfri dag eller to i uken.

Hvordan bursdagsselskap skal sønnen din ha? Siden du har nevnt han har bursdag snart! – Vi skal feire han her hjemme, med venner og familie. Vi skal altså ikke ha noen bursdag på lekeland eller lignende, vi synes det er skikkelig koselig å ha familiebursdagene her hjemme faktisk – så det kommer vi til å fortsette med.

– Fra fjorårets bursdagsplanlegging for den kommende 2-åringen, som om noen uker er en 3-åring 

Er det slutt med Fredrik igjen? Ref blogginnlegget du skrev her om dagen hvor du svarte på noe på Jodel. – Nei, det er ikke slutt bare fordi jeg ikke skriver om Fredrik hver dag. Haha!

Når kommer blogginnlegget om høstklærne til barna dine? Har ei datter på alder med Noah og vil gjerne ha inspirasjon. – Det kommer i løpet av neste uke, er jeg ganske sikker på!

Synes du selv at du eksponerer barna dine mye? – Overhode ikke, tror jeg aldri har eksponert dem så lite som jeg gjør nå. Når det er sagt er jeg alltid åpen for tilbakemeldinger på det jeg skriver og legger ut her på bloggen. Det føles naturlig å blogge på den måten jeg gjør nå, hvor barna åpenbart er den del av livet mitt, men de har ikke noe hovedfokus her på bloggen eller andre steder. Ikke i det hele tatt! Jeg tenker nøye over hvilke bilder jeg publiserer når det skjer en sjelden gang, og skriver svært lite om livene deres utover typiske fraser som at: de har kost seg i barnehagen, hatt det hyggelig på besøk etc. ♥ For meg blir det personlig helt unaturlig å skrive en blogg om livet mitt hvor jeg later som at barna mine ikke eksisterer ved å aldri nevne dem i det hele tatt.

Hvor ofte trener du, og er treningen din noe du kunne tenke deg å skrive mer om på bloggen? – Det varierer litt, men jeg prøver å trene minst 4 ganger i uken. Jeg jogger/løper intervaller mest og elsker det. Trener også styrke når jeg får tid, men har vært litt slapp på det i det siste. Har egentlig litt noia for å svare på spørsmål angående trening merker jeg, så har unngått det en stund. Skjønner at jeg må trå veldig forsiktig da jeg vet kropp og trening er noe jeg fra tidligere av har erfart at mange synes er sårt – spesielt etter man har fått barn. Jeg svarer gjerne om det er noe mer dere lurer på, og kanskje skrive noe om det i ny og ne – men jeg tviler på at dette noen gang blir en treningsblogg, haha ♥

Hvorfor har du re-postet blogginnlegg i det siste? – En god grunn til at jeg har gjort dette et par ganger i måneden er at etter omleggingen til nytt blogg-oppsett for meg (der jeg skriver og publiserer blogginnleggene mine) i desember tror jeg det var, så har jeg mistet flere blogginnlegg av de jeg kanskje likte aller best. Noen av disse har jeg funnet igjen på gamle pcer etc (altså utkast av disse) og da har jeg noen ganger valgt å publisere det på nytt for å ha det tilgjengelig på bloggen min. Om du ikke er enig i den avgjørelsen, så er det selvsagt greit, men det er tross alt min avgjørelse. Helt uavhengig av det: så er jo republisering noe alle bloggere gjør fra tid til annen, så jeg kan med hånden på hjertet ikke forstå hvorfor noen reagerer så kraftig på det. Spesielt når det er for eksempel et blogginnlegg fra 4 år siden som jeg velger å publisere på nytt. Og så blir noen blogglesere regelrett sinna på meg fordi jeg publiserer det på nytt på bloggen min til glede for nye lesere – på dager hvor alt går i ett og jeg ikke rekker så mye annet enn å jobbe “bak bloggen” i tillegg til alt annet som skjer. Det er jo ikke akkurat som at dette skjer hver dag, eller i det hele tatt ukentlig – men med det sagt skjønner jeg at faste lesere ønsker utelukkende nytt innhold og jeg jobber så godt jeg kan for å få til dette.

Har du mye kontakt med venner? Eventuelt hvorfor skriver du ikke så mye om dette på bloggen? – Jeg har mange fine venner som jeg oftest velger å holde utenfor bloggen. Det er ikke alle som ønsker å være med på bloggen (uten at jeg har spurt absolutt alle selvsagt, men jeg kjenner jo vennene mine) og så synes jeg det er fint å ha noe som bare er mitt, og som jeg ikke trenger å dele med alt og alle gjennom bloggen. Håper det er forståelig!

Stemmer det at det er lett å falle ut sosialt og ellers når man får barn tidlig? – Nei, ikke nødvendigvis. Men det kommer nok veldig an på. Nettverket ditt før du får barn, hvilket miljø du er i, etc. Jeg har aldri falt ut, men jeg vet at det er noen som gjør det og det synes jeg er veldig trist.

Hvor lenge har Fredrik og du vært sammen? – 23 september er det 6 år siden vi ble kjærester for første gang. (Vi har hatt et brudd høsten 2015 og et i starten av 2018, men jeg sitter ikke og regner på hvor mange måneder vi har vært kjærester og ikke, haha)

Hvor mye får du betalt per sponset blogginnlegg? – Det varierer litt på annonsøren, hva slags kampanje det er snakk om, og så videre. Men jeg har faste priser som jeg holder meg til. Etter flere år i bloggbransjen har jeg så og si faste samarbeidspartnere og får godt betalt for markedsføringen på sosiale medier.

Ser du på den nye sesongen av Bloggerne? – Jeg har sett noe av det! Liker Linnea Myhre veldig godt, utrolig bra at hun kom inn i årets sesong ♥ Hun er et skikkelig friskt pust synes jeg!

Jeg lurer på hvilke fag du liker best på skolen? Og om hva du tenker om eksamen, når den tid kommer? – Veldig glad i norsk og engelsk, nå er jeg jo ferdig med engelsk da – men norsk skal jeg ha både dette og neste skoleår igjen. Heldigvis! Ellers er jeg glad i samfunnsfag, historie og naturfag også. Jeg er ferdig med naturfag også da, mens samfunnsfag skal jeg kun ha i år (avgangsfag) og historie skal jeg ha både i år og neste år. Okei, dere synes sikkert jeg virker helt sprø nå men jeg gleder meg faktisk til eksamen. Så lenge jeg ikke kommer opp i matte, vel og merke. Haha!

Ønsker dere en koselig kveld videre ♥

1 kommentar
    1. Tror det er bedre om du merker innleggene med repost eller skriver at det er repost! Folk har helt sikkert forståelse for at du reposter, men noen kan kanskje tro at du later som det er nye innlegg 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg