UKENS SPØRSMÅL: SLUTTE Å BLOGGE, UTSEENDE, FREDRIK ++

Hei alle sammen, og håper dere har hatt en veldig god helg! I dag drar jeg hjem igjen til fine Larvik, jeg har savnet byen bare i løpet av helgen. Og ikke minst den ene gutten min, som venter hjemme. Åå!! I morgen starter den første skoleuken min etter ferien, og jeg kjenner at jeg gleder meg veldig til å komme hjem og ikke minst til å komme i gang igjen. Jeg har heldigvis fått slappet mye av i helgen og fått ladet opp! Her kommer svarene på ukens spørsmål som jeg har fått inn fra dere.

Hvor høy er du? – Jeg er 1.60 cm høy. Hver gang jeg møter på blogglesere så er alltid det første de sier at jeg er så mye lavere enn de trodde 😂 Jeg skulle ønske jeg hadde vokst noen centimeter til, sånn at jeg kanskje kunne blitt 1.65 i det minste – men nå fyller jeg 21 i år og skjønner at det høyst sannsynlig ikke kommer til å skje.

Når tenker du å få barn nummer tre? – Det er ikke noe jeg tenker så veldig mye på, egentlig. Alt til sin tid.

Har barna dine et godt forhold til vennene dine? – Ja, det vil jeg si. Det er veldig koselig!

Gjør du noe spesielt for å få så langt hår? – Jeg synes egentlig ikke håret mitt er noe spesielt langt – men jeg vet at det vokser ganske fort. Jeg gjør ikke noe spesielt for at det skal gjøre det, annet enn å la være å bruke rettetang og sånt.

Hva du ville ha sagt om eldstemann kom til deg om tretten år og sa du skulle bli bestemor?

– Det er klart at det ikke er noen ønskesituasjon for foreldre generelt eller for en 15/16 år gammel gutt, men om det skulle skje ville jeg støttet og gjort alt jeg kunne for å hjelpe og bidra til at alt skulle gå like bra som det har gått med oss. Både med mammaen og med Leo. (dette er helt sprøtt å skrive) Å presse noen til å ta abort, som noen mener er det riktige å gjøre, kunne aldri falt meg inn. Det er ikke jeg som skulle ha levd med den eventuelle aborten i ettertid. Jeg hadde nok allerede fortalt Leo alt om pappaen hans og min situasjon, at det ble tyngre å ta utdannelse med barn, men at det ikke betyr at det er umulig. Du er ikke alderen din, eller din manglende utdannelse som ikke en gang er det spor vanlig å ha ferdig når man er 15/16 år. Det ideelle er selvfølgelig å få barn når man har utdannelse, billappen, og fast bosted i orden, men noen ganger tar livet uventede og bråe svinger. Da tenker jeg at det lureste er å gjøre det beste ut av det, og å være den støttespilleren du hadde ønsket deg om du var i deres situasjon. Jeg hadde delt alt av erfaringer på godt og vondt for å hjelpe. Samtidig hadde jeg nok vært tydelig på at når man får barn så er det en del som forandrer seg, at man må stå på og skape et liv for seg og familien sin, og at jeg alltid er der om han trenger meg.

Det ser ut som at du har fikset mer på utseendet ditt enn den operasjonen du har fortalt om, er det noe du ikke har fortalt leserne dine? – Jeg vet ikke om jeg skal ta det som et kompliment eller ikke at du synes det (haha!) men nei, jeg har ikke fikset på noe annet enn det som har blitt tatt opp en gang, og som jeg nok en gang vil si at jeg ønsker å holde utenfor bloggen.

Hvorfor har du ordnet et helt nytt barnerom, når du hadde et helt ferdig til Leo? – I leiligheten vår er det bare 2 soverom, det ene er veldig stort – det andre er relativt lite.. Ikke knøttlite, altså, men en del mindre. Istedenfor at vi skal flytte og alt mulig rart bare for å få et ekstra soverom, når barna enda er relativt små, var det bedre å bare bytte soverom. Vi kunne selvfølgelig flyttet, men jeg synes det er unødvendig når vi trives så godt og bor så sentralt.

– Det gamle rommet til Leo!

Hvordan uttaler man navnet ditt? – Med norsk J.

Når kommer det vlogs?! – Så fort jeg har kjøpt meg nytt videokamera! Har to stykker som mildt sagt ikke er så bra som jeg skulle ønske, enda de kostet noen tusen kroner per stk. Det er så demotiverende å filme når kameraet er såpass dårlig, så forhåpentligvis må dere ikke vente så veldig lenge før jeg har ordnet dette. Takk for at dere er så tålmodige! ❤️

Går begge barna dine fulltid i barnehagen? – De har i utgangspunktet full plass fordi skoletimene mine i hverdagen er litt her og der, for eksempel kan jeg ha første økt og siste økt i løpet av en skoledag. En dag her og der kan jeg slutte tidlig, og da henter jeg selvfølgelig tidligere når det passer seg sånn. Men av den grunn at skoletimene mine er litt her og der, så har barna full plass. Barna mine elsker for øvrig barnehagen, da!

Er det noen spesiell grunn til at barna dine heter Leo og Noah, er de oppkalt etter noen? – Det er ikke noen annen grunn enn at Fredrik og jeg synes navnene var fine. De er ikke oppkalt etter noen ☺️

Hvor gammel er Fredrik? Er han yngre enn deg? – Fredrik er 22 år gammel. Han er altså ikke yngre enn meg, i og med at han er født i 1997 og jeg i 1998.

Hvorfor har du hatt noen dager nå hvor du nesten ikke har blogget? – Denne helgen har jeg vært litt av og på fordi jeg har vært bortreist og fordi jeg trengte denne helgen til å ta ting med ro, og ikke stresse. Hverdagen min er såpass stressende i seg selv, og jeg tillater meg sjeldent å ikke blogge i løpet av en dag. Akkurat denne helgen valgte jeg å tenke mer på meg selv og at jeg skulle få nesten helt fri, så derfor har det vært dårlig med oppdateringer de siste to dagene.

Tenker du å slutte å blogge? – Nei, det gjør jeg ikke. Ikke enda!  Jeg ønsker i hvert fall å blogge noen år til, rett og slett fordi jeg er blitt så glad i denne jobben og ikke minst alle trofaste følgere. Og en liten hemmelighet: Den dagen jeg gjør det, tror jeg faktisk at jeg kommer til å slette alt av sosiale medier for å ta meg en skikkelig pause fra det. Haha!

Nå er jeg på vei ut døren og må forte meg – vi snakkes om ikke så lenge. Nyt dagen så lenge!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg