VERDENS KOSELIGSTE DATE

Riktig god kveld alle sammen! Nok en tirsdag er snart over, og i morgen tenkte jeg å ha barna hjemme fra barnehagen for å ha litt ekstra tid med dem. De siste dagene har jeg måtte ta igjen mye jobb, gjøre ærend rundt omkring og rett og slett få sovet litt etter å ha vært veldig på underskudd når det gjelder søvn. Likevel har jeg levert dem senere enn vanlig i barnehagen, og det har vært deilig å ha noen rolige morgener med dem! På torsdag tar jeg med meg den ene gutten min og drar på helgetur til hjembyen min, og andremann skal tilbringe helgen med Fredrik. Jeg synes det er så hyggelig å kunne ha litt tid ekstra tid alene med hvert vårt barn. Barn trenger jo alenetid med både mammaen og pappaen sin hver for seg, de også.

Jeg vil også si at jeg har fått noen meldinger de siste dagene fra følgere på Snapchat som synes at det har sklidd ut med eksponeringen av barna mine. Jeg er faktisk helt enig, når jeg tenkte meg om etter å ha fått disse meldingene og en kommentar her og der på bloggen – så ser jeg at jeg kanskje ikke har vært like konsekvent som jeg var i starten, da jeg fortalte dere at eksponeringen skulle roes kraftig ned. Det har ikke vært med meningen, det har nok bare vært noe som har skjedd ubevisst her og der. Jeg har jo blogget i flere år nå, og flesteparten av dem har jeg eksponert barna – så kanskje det bare er en gammel vane? Jeg skal i hvert fall roe ned igjen fremover nå, forhåpentligvis klarer jeg å gjøre det til en ny vane. Jeg legger meg flat. Og tusen takk for at dere gir beskjed når dere ser dette, ikke minst hvordan dere er høflige og ryddige i måten dere skriver til meg på. Etter årene mine i bloggverden har jeg forstått at det ikke er noe jeg må ta for gitt!

Tilbake til overskriften: Her for noen dager siden hadde jeg verdens koseligste date med Fredrik. Jeg har helt glemt å fortelle dere om det, tydeligvis! Det var nesten ingen andre på restauranten, og det er da jeg liker best å spise ute. Når man ikke må konsentrere seg for å høre hva man selv tenker, på grunn av mye støy. Er det noe jeg har skjønt, så er det at når man har små barn så er det lurt å sette av tid til hverandre. Finne på noe eller ha noen timer alene i løpet av uken, uansett hvor man er eller hvor man gjør – så lenge man er sammen. Eller, det er alltid lurt å sette av tid til hverandre da, men kanskje især når man er foreldre. For man er jo ikke bare foreldre, man er kjærester også.

Nå skal jeg spise kinamat, se litt serie og rett og slett glede meg over livet. Haha! Jeg er takknemlig og så glad i livet mitt, og sånn håper jeg at jeg alltid kommer til å føle det.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg