VINN NELLY-GAVEKORT PÅ 1500,-

Hei dere! Håper dere alle har det fint i sommervarmen ⛱️ Det har hvert fall vi! Eller, rettere sagt barna og Fredrik. Jeg har ligget inne i dag også, men blir stadig bedre! Jeg vil forresten si takk for alle god-bedring hilsener de siste dagene, det er veldig hyggelig av dere. Og er det en ting det å bli syk viser deg, er at du aldri skal ta det for gitt å være frisk. Kommer nok til å elske livet betingelsesløst når jeg blir helt bra igjen 😂

Jeg skulle bare en kjapp tur innom dere her på bloggen for å tipse dere om konkurransen jeg har gående på min instagramkonto akkurat nå! I anledning at det er under en måned igjen til skolestart (Hjelp, så fort det har gått!) og til sommerferien er over for denne gang, tenkte jeg å dele ut et gavekort på 1500,- fra Nelly.com til en av mine følgere ❤️ Hva du trenger å gjøre for å være med i trekningen står på mitt nyeste instagrambilde, og for å komme til min konto på Instagram kan du enkelt og greit trykke HER!

Nå har jeg akkurat laget meg litt kveldsmat og skal nyte kvelden videre med serier, avslapning og antibiotika. Haha! Kos dere masse så lenge!

PS: Hvis noen av dere har forslag til hva dere kunne tenke dere som premier i fremtidige konkurranser, så er det bare å komme med forslagene! Har blitt en del Nelly-gavekort det siste året, så setter pris på forslag til hva annet dere kunne tenke dere!

2 kommentarer
    1. Det hadde vært hyggelig om du hadde hatt en konkurranse hvor man kan vinne noe mer miljøvennlig enn fast fashion fra Nelly. Kanskje du kunne fått en avtale med Be Eco og premiere ut produkter derfra? Eller et Tise gavekort for eksempel? 😊

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg