VONDT I HJERTET

Hei alle sammen!

I dag da jeg var på skolen hadde jeg plutselig fått et tapt anrop fra barnehagen. Den følelsen er aldri noe god, for hvem vet hva som kan ha skjedd? Har en av guttene brekt armen, slått seg skikkelig eller noe, Gud forby, verre? Men Fredrik kjenner meg og kom meg heldigvis i forkjøpet, så katastrofetankene rakk aldri å utvikle seg til å bli såpass ille – heldigvis. En av guttene hadde fått feber og Fredrik hentet like gjerne begge to i samme slengen, så ble det en litt tidligere helg på dem begge mens jeg ble igjen på skolen for de resterende timene av skoledagen ♥

Men uff, så vondt! Jeg var ikke hjemme før klokken var halv fem i dag, og da gutten min ropte på meg fra sofaen med slitne øyne og bustete hår kunne jeg ikke få tatt av meg ytterklærne raskt nok. Aldri gøy med syke barn, alltid litt vondt i hjertet, men formen kom seg nokså raskt etter mye avslapning og favorittsnacksen som jeg kjøpte med fra dagligvaren. Og medisiner!

Det er noe som forundrer meg litt med å ha syke barn: De kan ha feber og se nokså syke ut, men like gjerne sitte på gulvet å leke og kose seg. Ikke alltid selvsagt (kommer jo an på hvor syke de er) men det er litt sprøtt når de er syke men fremdeles smiler, koser seg og herjer.

Jeg kjenner jo selv at det er veldig tiden for å bli syk nå – så vi får krysse fingrene for at alle andre i husstanden slipper unna og at gutten min allerede er på bedringens vei.

Ønsker alle sammen en riktig god helg! Er så sliten etter full dag på skolen, opp tidlig, jobb, rydding av leilighet, handling og hele pakka. Sitter ikke mye i ro om dagen for å si det sånn, men sånn er det bare i perioder og det går så fint♥ Vi snakkes mer i morgen!

4 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg