HJEMMET VÅRT

God ettermiddag dere! 

Nå har det seg slik at jeg egentlig skulle bytte plattform, men ombestemte meg i siste øyeblikk. Mulig jeg gjør noe dumt, men penger skal ikke bestemme alt. Ved å ta denne avgjørelsen å bli her til tross for at jeg ikke får en eneste krone for å blogge her (foreløpig), håper jeg kan være med å vise dere at jeg faktisk ikke blogger på grunn av penger og klikk, men fordi jeg oppriktig ønsker å hjelpe andre i samme situasjon. 

Jeg har derfor hatt en ganske stressende dag, men klarer å se at ting blir litt lysere nå. Det er vanskelig når man får så mange gode tilbud! Men jeg trives også godt her på på blogg.no, og ønsker å fortsette reisen min her. 

Uansett, det er så utrolig kjedelig med dårlig vær i dag! Jeg er nærmest avhengig av fint sollys ute når jeg tar bilder inne, men tror bildene ble ganske OK allikevel. Jeg tenkte nemlig å vise dere deler av hjemmet vårt i dag! Det har vært så etterspurt, så jeg håper bildene lever opp til forventningene deres ♥ Siden vi ikke er 100% ferdige med alt viser jeg kun deler av leiligheten, noe har dere garantert sett tidligere, men jaja!

 

 

 

 

 

 

 

 

Flere bilder fra Leo sitt rom kan du se HER ♥

Håper dere har en fantastisk dag videre, så snakkes vi!

16 kommentarer

Siste innlegg