EN LITEN SNIKTITT

Beina verker som bare det, men vi er ferdige! Med å flytte, i hvert fall. Vaskingen står for tur i morgen eller dagen etter, det gleder jeg meg ikke fullt så mye til. Heldigvis er det ikke så mye å vaske i den gamle leiligheten!

Det føltes veldig rart å gå ut døren derfra i stad når det var helt tomt. Det er jo det første stedet Leo bodde, så det er jo litt spesielt. Men slik går det, og nå starter et nytt kapittel for oss.

Spisestuen kommer i morgen, tv benken og stoler kommer 11 juli, og stuebord.. Vel, la oss bare si det sånn at nøyaktig det jeg ønsket meg ble utsolgt samme dagen jeg skulle bestille det i nettbutikken. Men det kommer til å bli så lekkert her! Gleder meg til å vise dere på videoen. Den kommer forresten når vi har fått litt flere møbler her, det er jo mye koseligere enn å vise frem en halvtom leilighet.

Været har vært helt herlig i dag, nesten litt for herlig faktisk. Det var helt ekstremt varmt, og vi løp jo opp og ned samme trappen tusen ganger for å flytte saker og ting, dermed ble det jo enda varmere. Nå har vi riktig nok installert oss på soverommet med viften omtrent oppå fanget, og det føles helt herlig. Ikke at det er så fryktelig varmt her inne i leiligheten, da.

Småkaotisk på kjøkkenet. Mikroen skal forresten ikke stå der (FREDRIK!!)

Litt fornøyd bare!! Husker dere denne genseren fra DETTE (http://jessicaenerberg.blogg.no/1426609591_jeg_legger_meg_flat.html)  blogginnlegget da? Fant den igjen i flyttekaoset ♥

Nå fikk dere i hvert fall en bitteliten sniktitt. Dere har jo også sett litt tidligere også!

Nå skal vi på butikken for å handle mat, vi glemte nemlig all maten fra kjøleskap og fryser i den gamle leiligheten, så det må vi hente i morgen sammen med vaskingen. Ønsker dere en kjempefin kveld videre!

Hvis dere har spesifikke ønsker for blogg innlegg, skriv de gjerne ned i kommentarfeltet nå! Skal jobbe mer med hva dere vil lese her inne ♥

13 kommentarer

Siste innlegg