DENNE UKENS…

Hei dere! Jammen er det ikke søndag igjen – Og nå går sommeren virkelig mot slutten og skolestart og hverdag nærmer seg for de aller fleste. Her er vår siste uke oppsummert ♥

BESTE BILDE:

Fra lekestunden i går tidlig! Leo og pappa i full fart ♥

MEST LESTE BLOGGINNLEGG:

Er blogginnlegget hvor jeg forteller om at vi overrasket Fredrik på jobb! Jeg merker at jeg gleder meg til han (Forhåpentligvis) får fast jobb her i Larvik til neste høst, da kan vi overraske ham litt oftere enn nå som han jobber et stykke fra Larvik. Skikkelig hverdagsglede! Les blogginnlegget HER!


HØYDEPUNKT:

Å ha pappaen min på besøk var ukens høydepunkt! Gleder meg allerede til neste gang familien min bestemmer seg for å besøke oss litt 🙂 Vi spiste i overkant mye god mat ute, lekte med Leo, og han fikk hjulpet oss med å sette opp møbler her hjemme, og han lagde kjempedeilig frokost til oss alle dagene han var her! 

Leo og bestefar ute på onsdagen!


GLEDER SEG TIL:

Fredrik sin ferie nærmer seg med stormskritt, og nå er det kun to uker igjen! Jeg vil veldig gjerne bestille et lite hotell-opphold til oss på Farris bad, og Fredrik foreslo en liten kjærestetur på hotell en natt – Men jeg tror ikke jeg klarer å være borte fra Leo nå utover når han skal være litt i barnehagen på dagtid. Dette svangerskapet har vi knapt hatt noe barnefri i det hele tatt, og det har føltes veldig riktig for oss.  Jeg føler jeg trenger all tiden med ham ♥ Så får vi se om det blir hotelltur i Oslo eller her i Larvik på farris bad når Fredrik har en uke med ferie. Gleder oss gjør vi i hvert fall veldig!


MATKICK:

Smør og gul kiwi. Nam! Dere husker kanskje at jeg hadde tidenes matkick på kiwi for noen måneder tilbake? Herrejesus, det gikk flere bokser i uken med kiwi… Foretrekker fortsatt å spise dem med skall!

BESTE INNKJØP:

Dette er jo ikke akkurat et innkjøp, men la gå likevel: Ville så gjerne vise dere denne fine hjemmestrikkede jakken og de små sokkene vi har fått i gave fra en god kollega av Fredrik! Hun hadde strikket til lille Noah. Så utrolig snilt, og vi setter så enormt stor pris på det! 


Synes det var så utrolig nydelig! Strikketøy er bare noe av det fineste, synes jeg. Skulle ha lært meg å strikke selv! Gleder meg sånn til han kan bruke det. Vi er virkelig heldige!

Nå i dag har vi ikke store planene, som vi jo sjeldent har på søndager. Det er skikkelig søndagsvær her, og vi har akkurat spist en deilig lunsj sammen alle tre her hjemme. Deilig å sitte inne sammen med pledd når regnet pøser ned ute.

 Satser på en herlig søndag, og en enda herligere mandag i morgen!

Klem

10 kommentarer

Siste innlegg