EN GOD OG EN DÅRLIG NYHET!

God fredag alle sammen! Endelig helg! I dag kan jeg dele en stor gledesnyhet med dere – det går nå endelig an å kommentere anonymt her på bloggen igjen! Synes uansett det var koselig av dere som la igjen kommentarer selv når man måtte logge inn med Facebook, under omleggingen av den nye malen som har kommet på plass ❤️

Dere ser kanskje ikke de aller største endringene på selve bloggen, men slik jeg nevnte her om dagen i et annet blogginnlegg – er hele oppsettet hvor jeg skriver blogginnleggene mine og svarer på kommentarer helt nytt og annerledes fra tidligere. Og selve linken til kommentarfeltet under hvert enkelt blogginnlegg med antall kommentarer, slik det var før – er ikke kommet på plass enda. Det er dagens dårlige nyhet – da det er så mye enklere for dere lesere å finne kommentarfeltet på den måten.. Det kommer også snart, har jeg fått bekreftet. I mellomtiden må dere altså trykke på tittelen til hvert enkelt blogginnlegg her på bloggen – for å se kommentarfeltet og legge igjen kommentar selv! Tusen takk for tålmodigheten deres!

Det gikk uansett bra på prøve-eksamen i dag, eller, så bra som det kan gå – tror jeg. Takk til alle dere som har sendt meg lykkeønskninger – det betyr virkelig masse! Jeg håper så inderlig at det holder til toppkarakter, i mellomtiden får jeg krysse fingrene. I tillegg til at jeg skulle forberede meg i forkant til denne prøveeksamen, har jeg også hatt en del skolearbeid i de andre fagene denne uken, så må jeg bare si meg fornøyd med at jeg har gjort det beste ut av situasjonen og gitt alt. Jeg må for øvrig sitte i helgen med skolearbeid uansett da jeg ikke er 100% ferdig for denne uken. Det er så klart litt kjipt å ikke helt fri i helgene, men jeg skal virkelig ikke klage!

Ellers? Jeg var ikke innenfor dørene hjemme i dag før klokken var blitt 18.00, ettersom jeg dro rett fra skolen og for å handle litt julegaver, julepysj til barna og diverse. De ble så fine i pysjene sine – og ikke minst lykkelige over å få en julepysj. Tenk å bli så glad for en julepysj. Mine takknemlige små ❤️ Og nå sover de omsider godt i sengene sine! Det er så stille og rolig her hjemme etter de har lagt seg, det blir nesten litt rart. Her skal jeg bruke resten av kvelden til jobb med bloggen, spise god mat og forhåpentligvis en bra film på skjermen. Jeg legger ved et par bilder av guttene i dag til en forandring, og ønsker dere alle en riktig fin helg!

6 kommentarer

Siste innlegg