EN STOR DAG!

I dag er det en stor dag her hjemme! Fredrik fyller 23 år i dag, og vi har brukt morgenen på å feire bursdagen hans. Selv var jeg oppe 05:30 da barna våknet i dag. I og med at Fredrik ikke begynte på jobb før klokken 13.00 skulle han selvsagt få sove litt ekstra på bursdagen sin♥ Han sto opp i 10-tiden til gratulasjoner og kunst fra barna – laget i barnehagen.

Vi kjøper nemlig verken bursdagsgaver eller julegaver til hverandre da det fort blir gaver man kjøper “bare fordi” – da synes vi det er viktigere at vi for eksempel kan sette inn litt ekstra penger på felles sparekonto. Eller for eksempel dra på kino sammen. Vi kjøper jo alltid det vi trenger dersom det er noe vi faktisk trenger, av klær/møbler eller hva enn. Vi er veldig enige om dette, så vi synes det er en super løsning.

Ellers tar jeg jo, som dere faste lesere antakeligvis allerede vet, bursdager rimelig høytidelig. Som vanlig kjører jeg på med bursdagsfrokost, og nå må jeg faktisk begynne å bli litt kreativ for å lage noe som ikke har blitt laget tidligere. I dag ble det derfor fylte pannekaker med Nutella – siden jeg vet Fredrik elsker pannekaker, men siden jeg selv ikke ville servere “bare” pannekaker da det har blitt servert til bursdager tidligere. I tillegg fikk Fredrik ferdig-frappe fra Starbucks og tilbehør til pannekakene: jordbær og banan.

Ved å klikke HER finner du oppskriften på de tykke pannekakene mine. For å få fylte pannekaker gjør du følgende: ta en halv del røre, stek i pannen i smør omtrent 30 sek, før du tilsetter smeltet Nutella/eventuelt fryste biter av Nutella og legger på, før du tilsetter andre halvdel av røra oppå og steker videre som normalt. Så lett, og i følge Fredrik – helt himmelsk også!

Fredrik jobber til kvelden i dag, så frem til det får guttene og jeg finne på noe gøy. Er tross alt også siste helgen før skolestart og barnehagestart! Nyt lørdagen, det skal vi♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg