FORELDRE FOR FØRSTE GANG

Hei alle sammen, og riktig god kveld!

I dag hadde jeg egentlig HELT andre bloggplaner enn om akkurat dette, men siden jeg fant disse bildene av vårt gamle hjem så måtte jeg bare dele. Er så gode minner, helt sprøtt å tenke tilbake på den dag i dag. Graviditeten da det kun var Fredrik og meg, stort sett meg på dagtid siden Fredrik gikk på VGS på den tiden, og jeg savner leiligheten SÅ mye til tider. Den er jo mye mindre enn den vi har nå, men den var så koselig og utsikten var virkelig helt fantastisk – og er nok absolutt noe av det jeg savner aller mest. Jeg har nok ekstra gode minner knyttet til akkurat den tiden da vi bodde i denne leiligheten fordi vi opplevde å bli foreldre for aller første gang da vi bodde her ♥ Da vi fikk lille Leo i 2015.

Jeg kan ta meg i å savne den tiden, ikke fordi jeg ville ønsket meg tilbake om jeg fikk muligheten – men fordi det rett og slett var en veldig fin tid som jeg alltid vil ha satt ufattelig stor pris på. For meg er det viktig å akseptere at man kan savne noe, uavhengig av hva det er, uten å ønske det tilbake. Dessuten begynte jeg å blogge for alvor da jeg bodde der også, det i seg selv er jo også ganske morsomt å tenke tilbake på. Et av de mest leste blogginnleggene mine (lest av ca 70 000 mennesker) ble skrevet da jeg lå i sengen min her en kveld, straks høygravid og trøtt. På ca 20 minutter.

Om jeg bare kunne fortelle meg selv at de neste årene kom til å rase forbi og at plutselig var jeg tilbake på skolebenken, med samme kjæresten hjemme, og ikke bare fantastiske Leo, men enda en nydelig gutt også. Ikke bekymre meg for fremtiden, ikke føle at jeg ikke strekker til når ting ikke går 100% etter planen, puste med magen og bare nyte det som skjedde der og da.

Jeg prøver å si det samme til meg selv den dag i dag også, fordi jeg stresser fremdeles, jeg kan fremdeles ta meg i å bekymre meg for fremtiden, og føle at jeg ikke strekker til. En dag i fremtiden vil barna mine være store. Og kanskje vil jeg da se tilbake på tiden som foregår nå, og den jeg er nå, og ønske at jeg kunne fortelle meg selv det samme.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg