JA, JEG HAR SLUTTET

 

Det er noen som lurer en del på hvorfor barna er så lite nevnt om dagen, og om jeg har sluttet å eksponere dem. Ja, jeg kan vel si at jeg har det. De er jo ekstremt lite synlig på mine sosiale medier for tiden. Barna mine er en ekstremt stor del av livet mitt, naturligvis, men jeg vil ikke at denne bloggen skal handle om dem lenger. Det har vært en ganske stor overgang når bloggen min før handlet nesten utelukkende om barna (i 2015, samt 2016) men nå vil jeg skjerme dem. Leo begynner på skolen om 1,5 år og det føles overhode ikke verken riktig eller naturlig å skrive om hva han gjør, hva han sier, og hvordan dagene hans er på min blogg. Ikke med Noah heller, selv om han er litt yngre enda.

Jeg vil ikke være så bastant, for det har jeg lært av tidligere erfaringer at sjeldent er så lurt, så: kanskje vil jeg dele et familiebilde en gang i året, og kanskje vil jeg dele et bilde av barna mine når de har bursdag en annen gang i året. Men den daglige eksponeringen er det for meg ikke naturlig å holde på med lenger i det hele tatt – og det har det heller ikke vært på en god stund allerede. Poenget er bare at jeg ønsker å skjerme dem, og at det ikke føles naturlig å skrive så mye om dem lenger.

Jeg vil jo fremdeles skrive om det å være mamma, samt tanker og refleksjoner omkring det å være forelder, og ikke minst meningene mine når det gjelder foreldrerelaterte saker. Jeg skriver i grunn om alt mulig som opptar meg, så bloggen vil fremdeles være den samme.

Så da fikk dere svar på det. Nå skal jeg lage meg DENNE retten jeg tidligere har delt med dere her på bloggen, før jeg jobber videre ♥ Nyt kvelden videre!

2 kommentarer
    1. Har fulgt med deg sånn innimellom ganske lenge nå. Og hver gang jeg dumper innom bekrefter du bare inntrykket mitt: Jeg liker deg så godt- som ei som kunne vært dattera mi, som den unge flotte,reflekterte damen du er, som den gode mammaen du er. Ønsker dere alt godt videre, ha en riktig fin romjul 🎄💖

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg