SPØRSMÅL OG SVAR: INNTEKT, PERSONLIG OG BOSTED

Bruker du mye penger på deg selv? – Nei, overraskende lite egentlig. En ny kjole/bukse etc i ny og ne når det trengs, men ellers bare påfyll av sminke (og kaffe “to go” ute på kafeer)

Hva er det meste du har tjent på bloggen på i løpet av en måned? – 65 000,- men det er en stund siden altså, for da kunne det være store svigninger i hva jeg tjente hver måned. Nå har jeg nærmere fast inntekt, til en grad man kan kalle det i denne bransjen. Ligger altså på ca det samme hver måned, da jeg har fornøyde samarbeidspartnere som kommer tilbake, får mange tilbud om samarbeid og i tillegg får en minstesum fra Egmont (basert på antall klikk og reklame på siden min) samt affiliate-lenker.

Har du noen sykdom siden du er syk så ofte? – Haha, nei. Har ingen allergier en gang.. Ingenting.

Hvordan er barna dine om natta? Sover de hele natta? Og hvordan var de som babyer? Spør bare av nysgjerrighet.
Er født samme år som deg, og venter mitt andre barn i april (blir 11 mnd mellom de) har fulgt deg siden du gikk gravid med Leo, og syns du har mye gode meninger og er inne å leser bloggen din hver dag! – Så utrolig koselig at du følger og liker bloggen! Jeg tror det er utrolig forskjellig fra barn til barn. Kanskje har det nok også noe med alder å gjøre, tenker jeg. Men jeg minnes at helsesøster har sagt at det er helt normalt at barna våkner på natten, frem til de er ganske store faktisk! Som babyer var barna mine totalt motsetninger igjen: hadde et barn som kunne sove til 13.00 på dagen med bare noen måltider i løpet av natten, og et barn som våknet mye og sov urolig. Gratulerer med andremann på vei forresten – tette barn er både hektisk og fantastisk♥

Hvor du har kjøpt kokosnøttskålene du viste frem på Snapchat? – De har jeg kjøpt på Levlogisk.no, ikke reklame.

Kan du gjøre enda flere veganske oppskrifter på bloggen din? – Klart det! Holder på med å få inn en fast hver uke nå.

Hvor mange ganger i uken gjør du skolearbeid? – Hver dag, om så bare 15 minutter. Uansett om vi har lekser, en prøve som må øves til eller ikke. Jeg tar meg alltid noen minutter hver dag for å se på hva som skal gjøres fremover i de ulike fagene og for å catche opp litt. Unntak er jul og sommerferie, såklart.

Hva liker du best med Fredrik, og hva liker Fredrik best med deg? – Det jeg liker best med Fredrik må nok kanskje være humoren som vi deler og som er så utrolig viktig å ha. Jeg liker også at han har stor omtanke for andre, at han så og si alltid er i godt humør og at han er en fantastisk god pappa.

Fredrik svarer: Det jeg liker best med Jessica er humoren hennes. Måten vi kan snakke om alt og ingenting. at vi har en så utrolig bra kjemi sammen.

Får du stipend for å gå på videregående? – Som alle andre som går på vgs får jeg det, ja. Har for øvrig ingen studielån.

Når skulle du operere bort silikonen? Vet du har sagt du ikke vil skrive om dette på bloggen men lurer likevel da jeg har vært inne på tanken med å fjerne mine. – Jeg har fjernet dem. Har bare ikke lagt ut noen nye bilder av meg selv etter at jeg fjernet de. Har vurdert å skrive et blogginnlegg om alle tankene mine og det som har skjedd, men tror bare jeg ikke takler det om jeg blir slaktet i kommentarfeltet, for dette har vært så ufattelig tungt for meg. Hele opplevelsen rundt komplikasjonene mine og alt. Samtidig vet jeg at man ikke er fritatt for kritikk bare fordi man synes noe er vanskelig, og derfor har jeg hittil latt være å si noe i det hele tatt. Har skrevet et blogginnlegg om opplevelsen min HER.

Hva jobber Fredrik med? – Det har jeg skrevet mer om HER.

Hei! Sønnen min begynner i barnehage i januar. Kan du skrive et innlegg om hva man trenger av klær/utstyr til barnehagen? – Det har jeg allerede gjort, og blogginnlegget finner du HER. Jeg må selvsagt også bare nevne at det selvfølgelig kan oppleves individuelt hva man føler at man hadde behov for eller følte man måtte ha til barna til barnehagestart, og at dette kun er min erfaring. Jeg er selvfølgelig ingen ekspert! Lykke til med barnehagestart når den tid kommer.

Hva slags bil skal dere kjøpe når Fredrik tar billappen? – Det har vi faktisk ikke tenkt noe på. Min første tanke er en trygg bil, med tanke på barna våre♥

Hva er det du savner mest med å ikke bo i Gjøvik? Og hva er det beste med å bo i Larvik? – Det jeg savner med Gjøvik er å bo nær venner og familie! Er også en ro å være på besøk hos foreldrene mine i Gjøvik som er vanskelig å finne andre steder. Det jeg liker best med å bo i Larvik er nesten alt. Er en utrolig fin by som jeg føler meg skikkelig hjemme i♥ Fine byområder, strand og hav i nærhet på sommeren, og så er det jo en skikkelig sommerby da. Elsker virkelig å bo her, er utrolig glad for at jeg flyttet hit i 2014! Tenk om jeg aldri hadde gjort det. Da hadde jeg nesten garantert ikke levd det livet jeg gjør nå.

Håper dere har det bra! Vi snakkes igjen snart.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg