UKENS SPØRSMÅL: FLERE BARN, BLOGG OG KJÆRESTER

Hvordan blir det med eksamen for deg til våren nå? – Jeg slipper unna skriftlig eksamen, noe jeg synes var kjempefint. Jeg kommer for øvrig opp til muntlig eksamen, men det vet jeg allerede at kommer til å gå fint – så det tar jeg ganske med ro. Jeg har jo kun historie + norsk dette skoleåret (ikke at jeg skal bagatellisere det, for det er MYE i spesielt norskfaget) men jeg føler jeg har ganske god kontroll på pensum fra vg3, så får jeg heller lese mye over vg2 frem til muntlig eksamen i juni.

Har du begynt å spise kjøtt igjen? – Nei! Jeg er fremdeles vegetarianer og har ikke spist kjøtt på 3 år.

Hvor jobber Fredrik? Har han blitt permittert eller lignende i løpet av pandemien? – Fredrik jobber i dagligvarebutikk og har ikke blitt permittert. Er så fint så se hvor mange som får opp øynene for hva slags viktig jobb det egentlig er (er mange viktige jobber da selvsagt, så mener ikke at hans er den viktigste!) men hva skulle vi gjort om vi ikke hadde noen som kunne tatt den jobben, slik at vi fikk kjøpt oss middagen vår på butikken?

Har du to jobber? Hva er den andre jobben din? – Hovedinntekten min er sosiale medier (spesielt Snapchat nå som jeg har snart 40 000 følgere der inne) og det har egentlig vært min eneste inntekt i mange år nå. Men i høst skjønte jeg at jeg ville ha mer på CVen min, samt at jeg er utrolig lei av å sitte hjemme og jobbe alene (kunne feks aldri gått tilbake til å kun drive med sosiale medier, uten å gå på skole eller noe ved siden av!) så da tok jeg på meg en annen jobb i klesbutikk ved siden av, som jeg stortrives med♥

Har du søsken? – Jeg har to søstre, ei som er yngre enn meg og ei som er eldre enn meg. Jeg er glad jeg har søsken og veldig glad for at barna mine har et søsken♥ Bilde med lillesøsteren min under!

Hvor lenge har du blogget? – Jeg har blogget siden 2014, men fast siden 2015 – og drev Norges største ungblogg (0-18) frem til jeg fylte atten.

Hva er det beste du vet å spise? Spør siden du virker så matglad med alt du deler! – Elsker dette spørsmålet! Det aller beste er nok kanskje skikkelig god hjemmelaget spaghetti bolognese. Ellers er jeg veldig glad i pasta!

Hei! Jeg synes du har sett veldig tynn ut på de siste bildene du har delt av deg selv, spesielt med tanke på hvordan du så ut før! Er det noen grunn til det? – Jeg er ikke veldig tynn, jeg er vanlig slank. Fint om vi kan la være å kommentere kroppen min, selv om jeg ikke tror dere har noen vonde intensjoner med det♥ Tvert i mot, tror jeg faktisk! Synes bare det er en uting.

Hvorfor smiler du så sjeldent på bilder av deg? – Fordi jeg har komplekser og synes jeg ser stiv/unaturlig ut når jeg gjør det. Kan for øvrig prøve å skjerpe meg, selv om dette er noe jeg har slitt med i mange år. Det vet antakeligvis dere som har fulgt meg en stund! Haha.

Hva er din største uvane? – At jeg snakker VELDIG mye og veldig fort. Haha. Og så er jeg ekstremt ubesluttsom: Hvis jeg finner to fine kjoler i klesbutikken, ender jeg bare opp med å kjøpe begge to istedenfor å måtte bestemme meg for en. Sånn er jeg med alt.

Har dere tenkt til å få flere barn? – Får spørsmål om dette ukentlig, men skjønner at det ikke er de samme som spør hver gang, og at nye lesere lurer på ting som kanskje har blitt spurt om tidligere! Jeg ønsker meg ikke flere barn per nå. Jeg er heldig som har fått to nydelige gutter, det holder for lenge, og jeg har fullt opp med utdannelsen min som er først prioritet nå. Kjedelig svar, men sånn er det.

Har du hatt noen andre kjærester før Fredrik? – Ja, jeg hadde hatt to kjærester før jeg ble kjent med Fredrik. Hadde min første kjæreste som 13-åring (i et halvt år-ish) og neste som 14-åring like før jeg ble kjent med Fredrik. Var jo så ung da. Siden det har jeg bare vært sammen med Fredrik.

Har du lyst til å gifte deg med Fredrik? – Jeg har egentlig ikke lyst til å gifte meg i det hele tatt. Jeg er alt for ung til å gifte meg. Men, jeg er jo alt for ung til å ha barn også, så hvem vet. Kanskje senere i livet.

Har ikke et spørsmål, men ville bare si at jeg synes det er veldig fint at du ikke eksponerer barna mer! – Tok det med likevel jeg, synes det er fint å høre fra dere som synes jeg har tatt et riktig valg når det kommer til det♥ Noen ganger får jeg selvsagt lyst til å bare legge ut masse bilder, vise dere hvor store de har blitt og hvor fantastisk nydelige guttene mine er. Jeg får lyst til å fortelle dere om alt det morsomme de sier, alt de fine de sier, og vise dere bilder av oss sammen. Men jeg skjønner at dette er større enn min egoistiske trang til å vise dem frem, og at barna mine er prisgitt oss som foreldre. De stoler på at vi tar gode valg for dem. Og som jeg skrev i blogginnlegget fra i fjor da jeg svarte dere på at jeg hadde sluttet med eksponeringen: Jeg vil ikke være så bastant, for det har jeg lært av tidligere erfaringer at sjeldent er så lurt, så: kanskje vil jeg dele et familiebilde en gang i året, og kanskje vil jeg dele et bilde av barna mine når de har bursdag en annen gang i året. Kanskje, kanskje ikke – jeg vet ikke. Men den daglige eksponeringen er det for meg ikke naturlig å holde på med lenger i det hele tatt – og det har det heller ikke vært på en god stund allerede. Poenget er bare at jeg ønsker å skjerme dem, og at det ikke føles naturlig å skrive så mye om dem lenger.

Håper dere er friske, og at alt er bra med dere! Nå skal jeg slappe av med en fin film eller noe på skjermen før jeg legger meg. I morgen har jeg halv skoledag, men begynner tidlig – så kan ikke sitte oppe lenge i dag kjenner jeg♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg