UKENS SPØRSMÅL: FLERE BARN, PENGER OG BLOGG

Har dere tenkt til å få flere barn? – Sånn ting er nå har jeg fullt opp med utdannelsen min, så vi kommer nok ikke til å få noen flere barn med det første, nei. Men dersom jeg mot all formodning skulle bli gravid, så kommer jeg ikke til å ta abort. Det har jeg sagt før! Vi satser likevel på at det ikke kommer til å skje, da det hadde vært koselig å planlegge et eventuelt tredje barn, om vi skulle ønsket oss et til om noen år ♥ Får spørsmål om dette ukentlig, men skjønner at det ikke er de samme som spør hver gang, og at nye lesere lurer på ting som kanskje har blitt spurt om tidligere!

Er ikke du i karatene? Ser du har vært ute på feks Snapchat story? – Jeg er ikke i karatene, nei. Da hadde jeg faktsk aldri i verden turt å gå ut i det hele tatt, i frykt for å kunne smitte noen som ikke hadde tålt det. Til tross for at jeg altså ikke er i karatene, holder jeg meg likevel for det meste inne. Om jeg har lagt ut på story at jeg har vært ute, så har jeg bevisst holdt god avstand til folk generelt, og bare gått meg en tur. Var også ute på en kort tur i går hvor jeg støttet litt lokale bedrifter med å kjøpe litt takeaway som jeg da har gått ut for å hente.

Hvor jobber Fredrik? Har han blitt permittert eller lignende? – Fredrik jobber i dagligvarebutikk og har ikke blitt permittert, han skal jobbe som vanlig de neste ukene♥ Er så fint så se hvor mange som får opp øynene for hva slags viktig jobb det egentlig er (er mange viktige jobber da selvsagt, så mener ikke at hans er den viktigste!) men hva skulle vi gjort om vi ikke hadde noen som kunne tatt den jobben, slik at vi fikk kjøpt oss middagen vår på butikken?

Hvordan blir det med eksamen for deg til våren nå? – Aner ikke, men det er ikke det viktigste akkurat nå, så det tenker jeg ikke så mye på. Det viktigste nå er at vi unngår flere dødsfall og at alle jobber sammen for å unngå å spre smitten ytterligere – så det er det jeg tenker på, eksamen får vi sikkert informasjon om når ting har roet seg ned.

Lever du av bloggen? – Ja, bloggen har vært min eneste inntektskilde siden 2015. Jeg har svært fornøyde samarbeidspartnere som kommer tilbake, og jeg leverer gode resultater for dem. I tillegg får jeg en minstesum fra Egmont publishing (som jeg har bloggkontrakt med) og tjener på affiliate. Jeg velger samarbeidspartnere med omhu. Men som jeg har sagt et par ganger tidligere: Jeg kunne garantert tjent dobbelt, om ikke trippelt så mye dersom jeg takket ja til alt av tilbud jeg får. Og ja, det er noe jeg er stolt av å kunne si. Skal love dere at det er kjipt å takke nei til så mye penger, men jeg er en skikkelig tilhenger av å tro på at man høster det man sår. I tillegg har jeg ikke samvittighet til å selge dere shady ting. Om det frister noen ganger? Absolutt, når det er snakk om mye penger. Men jeg er ikke en egostisk og kynisk person, og det kommer jeg heller aldri til å bli. Av ren nysgjerrighet, hvis dere som leser dette blogget: Ville dere takket ja til å fronte feks Betakaroten for 15 000? Fobrukslån? Hva om dere fikk 3 slike tilbud på ulike produkter/tjenester. Ville du takket nei til mange tusen, eventuelt hvor mye penger skulle det vært snakk om før du hadde slitt med å takke nei? Er genuint nysgjerrig, altså! Spennende å høre om fra dere som leser. Noen ganger kan jeg lure på om jeg bare er dum som takker nei, når jeg ser alle andre bloggere takke ja, før jeg i etterpåklokskapens lys blir takknemlig for at jeg aldri lar pengene komme først.

Har du søsken? – Jeg har to søstre, ei som er yngre enn meg og ei som er eldre enn meg. Jeg er glad jeg har søsken og veldig glad for at barna mine har et søsken♥ Bilde med lillesøsteren min under!

Hvor lenge har du blogget? – Jeg har blogget siden 2014, men fast siden 2015 – og drev Norges største ungblogg (0-18) frem til jeg fylte atten.

Hva er det beste du vet å spise? Spør siden du virker så matglad med alt du deler! – Elsker dette spørsmålet! Det aller beste er nok kanskje skikkelig god hjemmelaget spaghetti bolognese. Lager den da selvsagt uten kjøtt og den blir helt fantastisk. Ellers er jeg veldig glad i loaded fries, burger uten kjøtt med hjemmelaget tilbehør… Og ja, utallige pastaretter. Elsker pasta!

Hei! Jeg synes du har sett veldig tynn ut på de siste bildene du har delt av deg selv, spesielt med tanke på hvordan du så ut før! Er det noen grunn til det? – Jeg er ikke veldig tynn, jeg er vanlig slank. Fint om vi kan la være å kommentere kroppen min, selv om jeg ikke tror dere har noen vonde intensjoner med det♥ Tvert i mot, tror jeg faktisk.

Hvorfor smiler du så sjeldent på bilder av deg? – Fordi jeg har komplekser og synes jeg ser stiv/unaturlig ut når jeg gjør det. Kan for øvrig prøve å skjerpe meg, selv om dette er noe jeg har slitt med i mange år. Det vet antakeligvis dere som har fulgt meg en stund! Haha.

Jeg bor selv i Larvik og ser at du har oppfordret til å handle lokalt nå i coronakrisen.. Har du noen steder du kan tipse om? – JA! Og takk for dette spørsmålet. Er viktigere enn noen gang at vi handler lokalt nå, slik jeg har nevnt her på bloggen og Snapchat tidligere. Grunnen til det er at dersom ingen gjør det, noe som er sannsynlig i disse tider da så mye er stengt og gatene er tomme (sett bort i fra matbutikkene) så vil mange lokale bedrifter slite økonomisk, mange sannsynligvis også gå konkurs innen livet her er tilbake til “normalt”. Jeg kan tipse om Miniklær som selger så mye fint barne- og babytøy (jeg har sett at de har vært villige til å levere varer hjemme hos deg!) samt lekebutikken Sokrates leker, de har mye billige og fine leker til barn. Ellers kan jeg anbefale Rått og sanselig som har mye fint av både interiør og klær! Av restaurant/kafeer har jeg mye å nevne: Burgerhouse har veldig bra mat! Samme har Burglar, den ligger nede ved fritzøe brygge. Hungry Heart ligger midt i sentrum og har verdens beste kaffe og frappe! Samt mange gode salater.

Har du hatt noen andre kjærester før Fredrik? – Ja, jeg hadde hatt to kjærester før jeg ble kjent med Fredrik.

Har du fremdeles arr etter keisersnittet/keisersnittene dine? Hvordan ser det ut nå? – Det ser ut som på bildet under. Arrene blir aldri borte. Har for øvrig hatt en del komplikasjoner med det også, så sliter fremdeles med at det tidvis gjør ganske vondt på innsiden. Spesielt om jeg strekker meg/trener mage/reiser meg raskt eller ved brå bevegelser. Regner med at det bare er noe jeg må leve med, enda hvor kjipt det kan føles noen ganger.

Har ikke et spørsmål, men ville bare si at jeg synes det er veldig fint at du ikke eksponerer barna mer! – Tok det med likevel jeg, synes det er fint å høre fra dere som synes jeg har tatt et riktig valg når det kommer til det♥ Noen ganger får jeg selvsagt lyst til å bare legge ut masse bilder, vise dere hvor store de har blitt og hvor fantastisk nydelige guttene mine er. Jeg får lyst til å fortelle dere om alt det morsomme de sier, alt de fine de sier, og vise dere bilder av oss sammen. Men jeg skjønner at dette er større enn min egoistiske trang til å vise dem frem, og at barna mine er prisgitt oss som foreldre. De stoler på at vi tar gode valg for dem. Og som jeg skrev i blogginnlegget fra i fjor da jeg svarte dere på at jeg hadde sluttet med eksponeringen: Jeg vil ikke være så bastant, for det har jeg lært av tidligere erfaringer at sjeldent er så lurt, så: kanskje vil jeg dele et familiebilde en gang i året, og kanskje vil jeg dele et bilde av barna mine når de har bursdag en annen gang i året. Kanskje, kanskje ikke – jeg vet ikke. Men den daglige eksponeringen er det for meg ikke naturlig å holde på med lenger i det hele tatt – og det har det heller ikke vært på en god stund allerede. Poenget er bare at jeg ønsker å skjerme dem, og at det ikke føles naturlig å skrive så mye om dem lenger.

Håper dere er friske, og at alt er bra med dere! Nå skal jeg slappe av med en fin film eller noe på skjermen før jeg legger meg. I morgen blir første dagen med digital undervisning med skolen hjemmefra, så det kan jo bli spennende.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg