2019 DEL 1: AVSLØRINGER, SYKDOM OG NY KJÆRESTE

Hei dere! I dag tenkte jeg å ha en liten årskvalade her på bloggen, for å oppsummere året som har gått og hva som har skjedd. Hvert år har jeg pleid å ha en skikkelig oppsummering av året så tenkte jeg å gjøre det i år også. I dette blogginnlegget kommer jeg til å ta for meg del 1 av oppsummeringen som går fra januar til juni i 2019 ♥

Januar 2019

Jeg var vel egentlig ikke helt klar for 2019 da jeg opplevde at det bare “plutselig” ble nyttår og året gikk fra 2018 til nettopp 2019. Julen hadde vi feiret her i Larvik, og januar startet med feiring av bursdag til Fredrik og en rolig nyttårsaften her hjemme i Larvik. Guttene hadde pyntet seg og sovnet lenge før vi gikk inn i et nytt år, men det var likevel en flott kveld. I januar i fjor avslørte jeg to nye ting for dere: Hva jeg ønsket å studere videre (som jeg hadde holdt skjult en stund), og at jeg slet med arret mitt etter keisersnittene. Jeg gikk inn i året med slike blogginnlegg fordi jeg ville være mer personlig på bloggen, da 2018-bloggåret mitt viste seg å bli ganske upersonlig. Jeg fikk mange støttende kommentarer fra dere lesere på disse innleggene!

Ellers hadde jeg familiebesøk, dro på favorittkafeen med søstrene mine her i Larvik, og debatten om sponsede dubaireiser herjet blant influencere. Jeg føler faktisk at dette var i går!

Mest leste blogginnlegg i januar 2019: SKIKKELIG DÅRLIGE NYHETER..  (Link)

Februar 2019

Februar var en fin måned. Kanskje en av de bedre i 2019? Jeg avslørte endelig hvem min nye kjæreste var: Fredrik. Og det til stor glede for veldig mange av dere som leser bloggen. Kanskje aller mest for de av dere som har fulgt oss gjennom bloggen min fra helt i starten av 2015♥ Jeg kan huske at jeg hadde vinterferie (kan det stemme?) i februar, men at jeg var syk halve tiden. Typisk nok! Ellers skrev Fredrik et par gjesteinnlegg og hverdagen gikk sin gang. Vi hadde flere koselige middagsdates sammen, og jeg var i Gjøvik en tur med Leo! Jeg dokumenterte også at jeg nærmet meg ferdig med barnerommet til guttene våre, og så feiret vi morsdagen med hjemmelaget kake, kort og gave til meg fra verdens fineste gutter.

Mest leste blogginnlegg i februar 2019: JEG AVSLØRER HVEM KJÆRESTEN MIN ER!

Mars 2019

Mars var en nokså vanskelig måned, da jeg var sengeliggende og veldig syk i slutten av mars og godt inn i april. Noe jeg holdt ganske utenfor bloggen ser jeg når jeg leser i arkivet. Men før jeg ble syk skrev jeg litt om plastisk kirurgi debatten som herjet etter Kristin Gjelsvik sin video om Sophie Elise. Denne gikk som en farsott på nett. Ellers skrev jeg en del hverdagsinnlegg og Fredrik svarte på spørsmål fra dere lesere – noe som ble veldig populært. Jeg delte også litt om den første tiden min som blogger da jeg startet i 2015 og hvordan jeg opplevde det. I tillegg viste jeg frem barnerommet til guttene! Det ble så fint. Min eldste sønn fylte 4 år, noe som selvsagt også var utrolig koselig – OG jeg var på babyshower for min fine venninne som ventet ei lita jente♥

Mest leste blogginnlegg i mars 2019: JEG BLE DRAPSTRUET!

April 2019

Denne måneden henger litt sammen med mars. Jeg var som sagt veldig syk fra slutten av mars og til ut i april. Inn og ut av sykehus og fullt kjør, det var virkelig ikke noe gøy. Men jeg holdt det som sagt utenfor bloggen da jeg ikke orket å snakke så mye om det. Å få høre at legene i starten ikke kunne svare på om at det var alvorlig, var virkelig ikke noe gøy. Aller først trodde de at det kunne være benkreft, men det fikk jeg heldigvis avkreftet ganske raskt♥ Det var mildt sagt veldig godt og sakte men sikkert bli frisk igjen, men det var en vanskelig periode. Ligge i sengen dagen lang, vite at jeg gikk glipp av ting på skolen, og være så for jævlig syk. Håper jeg aldri må oppleve noe sånt igjen!

Ellers feiret vi påske sammen her i Larvik i april, og var dermed på påskegg-jakt i hagen med guttene for å se om påskeharen hadde lagt ut noen påskegg til dem. I tillegg minnes jeg at jeg lagde en del pannekaker, og delte en oppskrift på dem her på bloggen. Helt i slutten av april ble det til og med årets første grilling ute i hagen, da været var så fantastisk fint! Vi var flere utrolig fine turer ute med barna i april, på ulike lekeplasser og mye i hagen vår.  Verdens nydeligste barna våre. ♥

I slutten av måneden engasjerte et blogginnlegg jeg hadde skrevet stort, om det å tørre å la barn slå seg når de utfolder og leker seg – og da mener jeg ikke at vi ikke skal ta forholdsregler og følge med, jeg mener bare at vi må la barn være barn.

Mest leste blogginnlegg i april 2019: NÅ MÅ VI FAKTISK SLUTTE!

Mai 2019

Endelig nærmet det seg sommer, og jeg kunne nesten se slutten av mitt første skoleår. I mai hadde vi mange av de siste vurderingssituasjonene på skolen og jeg jobbet derfor veldig mye med skolearbeid hjemme. Sene kvelder og sene netter. Men vi gjorde også veldig mye annet. Jeg skrev mange nye meningsinnlegg på bloggen og flere av dem ble godt tatt i mot, vi gjorde dessuten et intervju med Se&Hør i starten av mai, vi feiret 17-mai i hjembyen min Gjøvik, jeg delte dessuten litt om karakterer og hvordan skoleåret mitt hadde gått – og jeg gjorde et nytt intervju med lokalavisen min, som ble spredt videre til andre lokalaviser rundt omkring i landet vårt, mot slutten av mai. Utrolig gøy ♥ Mai var egentlig en veldig fin måned. Men jeg hadde lagt på meg mye, og veide nesten 10 kg mer enn jeg veier nå. Det som et resultat etter en lang sykdomsperiode, og et mildt sagt slitsomt første år på skolen bestående av lite søvn, mye stress, og veldig mye iskaffe og sukker generelt. Var sukkeravhengig, og det mener jeg på ekte. Haha!

Mest leste blogginnlegg i mai 2019: LA OSS VÆRE ÆRLIGE..

Juni 2019

Sommer og den beste måneden i året, spør du meg. Jeg fikk for øvrig mye kritikk i juni, kan jeg huske, på de ulike blogginnleggene jeg delte. Jeg hadde det ikke sånn veldig bra med meg selv, men det var likevel en fin måned. Jeg feiret 21-årsdagen min på favorittrestauranten min her i Larvik sammen med hele familien min + Fredrik, moren hans og broren hans. Fredrik laget også bursdagsfrokost til meg! Jeg fikk sommerferie fra skolen, en velfortjent ferie om jeg får si det selv, og jeg engasjerte meg i saken om den norske griseindustrien etter at en norsk dokumentar kom ut i juni om dette temaet. Jeg var dessuten også på festival i hjembyen min med bestevenninna mi, og jeg tilbrakte flere dager og ettermiddager på stranda med guttene mine, mens Fredrik måtte jobbe.. Haha♥ Kan ikke tro at det er et halvt år siden allerede, at alt dette skjedde. Første og andre halvdel av 2019 føles nesten litt ut som to forskjellige år, uten at jeg klarer å forklare det så veldig godt..

Mest leste blogginnlegg i juni 2019: DERFOR SPISER JEG IKKE KJØTT

Dette blogginnlegget tok virkelig et par timer å gjennomføre, men utrolig gøy å se tilbake på alt som har skjedd det første halvåret av 2019. Tusen takk for at akkurat du har vært med å forme året mitt, både ved å kritisere meg litt når det trengs, skrive fine kommentarer, og ledd med meg. Nå skal jeg lage kjøpe en etterlengtet middag. Jeg håper dere likte blogginnlegget, så snakkes vi igjen litt senere!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg